OVER VANHOO CARTRADING NV

HISTORIEK

Wij zijn een Belgisch autoschadebedrijf dat in 1978 is opgericht door zaakvoerder Bernard VANHOO. Sindsdien zijn wij actief op de internationale markt van jonge schadewagens. Sedert 1 juli 2015 is Bernard VANHOO met welverdiende rust en staan Stefaan VANDECNOCKE en Pieter VANDENBULCKE samen aan het roer. Er werd gekozen voor een nieuwe naam VANHOO CARTRADING. 

OVER ONS

Wij zijn gespecialiseerd in het kopen en verkopen van jonge schadevoertuigen van alle merken op de internationale markt.
Wij kopen onze voertuigen aan bij verzekeringsmaatschappijen, autodeskundigen, garages, leasing bedrijven, faling bankbeslag of privé personen met eigen schade.

Dagelijks worden een tiental nieuwe wagens aangevoerd. Houd ons aanbod regelmatig in de gaten.

Onze maatschappelijke zetel is gevestigd in de Visserijstraat 49 - 8560 Wevelgem.

 

BETALINGEN

Zolang de totale verkoopprijs (BTW inclusief) van een voertuig lager ligt dan € 3000, mag die volledig in cash worden betaald. Is de totale verkoopprijs echter € 3000 of hoger, dan zal die verkoopprijs niet in cash mogen worden betaald, maar enkel via overschrijving.

De wet voorziet wel 1 uitzondering: ook wanneer de totale verkoopprijs € 3000 of meer bedraagt, dan zal een voorschot van maximaal 10% wel nog in cash mogen worden betaald, voor zover dat voorschot zelf de drempel van € 3000 niet overschrijdt.
 Troeven

ACTIEF SEDERT 1978

Sinds 1978 is Autohandel Vanhoo actief op de internationale markt van jonge schadewagens.

EXPORT NAAR EUROPA

Wij verkopen onze schadeauto's in de staat waarin zij zich bevinden naar alle landen van Europa. 

UITGEBREID AANBOD

Onze voorraad bestaat uit ongeveer 100 ongevalwagens van alle merken. Voor elk wat wils!

DAGELIJKSE AANVOER

Dagelijks worden een tiental nieuwe wagens aangevoerd. Houd ons aanbod regelmatig in de gaten.

BETROUWBAAR

Wij kopen onze voertuigen aan bij de Belgische verzekeringmaatschappijen en autodeskundigen.

SCHATTING

Wij beschikken over de nodige infrastructuur om schadevoertuigen nauwkeurig te laten schatten. 

HULP BIJ LADEN

Indien u beslist heeft te kopen, helpen wij u met plezier bij het laden van het aangekochte voertuig. 

ONLINE STOCK

Een eerste indruk van ons aanbod kan u vinden in onze database door op de knop 'STOCK' te klikken.

PRIJSAANVRAAG ONLINE

Op de detailpagina kan u de button 'prijsaanvraag' vinden. Per kerende krijgt u meer details gemaild. 

NIEUWSBRIEF

Onze wekelijkse informatie e-mail biedt u een kort overzicht van de nieuwe wagens die beschikbaar zijn.

Welkom op onze website

Onze voorraad bestaat uit ongeveer 100 ongevalwagens van alle merken

Neem gerust een kijkje in onze uitgebreide stock met schadewagens

x

Sinds 1978 is Autohandel Vanhoo NV actief op de internationale markt van jonge schadewagens. Wij kopen onze voertuigen aan bij de Belgische verzekeringmaatschappijen en autodeskundigen en verkopen deze schadeauto's, in de staat waarin zij zich bevinden, naar alle landen van Europa. 

Lees meer
x

Onze voorraad bestaat uit meer dan 150 ongevalwagens van alle merken. Dagelijks worden een tiental nieuwe wagens aangevoerd. Een eerste indruk van ons aanbod kan u vinden in onze database door op de knop 'STOCK' te klikken. De informatie wordt geïllustreerd aan de hand van fotomateriaal. 

Misschien zit het voertuig waarop u naar op zoek bent er nog niet tussen? Dan hebt u twee mogelijkheden: 

  • Ofwel komt u regelmatig eens terug kijken op de site.
  • Ofwel schrijft u zich in op onze wekelijkse informatie e-mail. Daarin krijgt u een kort overzicht van de nieuwe wagens die beschikbaar zijn.
Lees meer
x

Hebt u interesse in een bepaalde wagen? Op de detailpagina van desbetreffende wagen kan u een prijsvraag aanvragen. Per kerende nemen wij contact met u op en krijgt u meer details gemaild over deze wagen. 

Lees meer
x

De voertuigen op deze website worden niet hersteld noch technisch gekeurd noch thuis geleverd tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen op de bestelbon.

Potentiële kopers van aangeboden voertuigen dienen zich voor de aankoop ter plaatse te vergewissen over de reële toestand van de voertuigen. Kopers die toch beslissen op afstand te kopen, en op basis van door deze website ter beschikking gestelde multimediabestanden, zoals afbeeldingen en/of filmfragmenten, kunnen zich achteraf niet beklagen dat de reële toestand van het voertuig afwijkt van deze op de multimediabestanden. In casu verborgen gebreken, schade of slijtage ontstaan door de impact van het ongeval of die reeds bestonden ervoor. Afwijkingen tussen de reële en de visuele toestand van het voertuig kunnen geen aanleiding geven tot enige vorm van compensatie, schadevergoeding noch de annulering van de verkoop.

De informatie op deze website is van algemene aard en uitsluitend gericht aan handelaars. Particulieren aanvaarden dat ook zij op eigen risico aan handelaarsvoorwaarden kopen. Dwz. dat zij een voertuig zullen verwerven dat noch hersteld, noch technisch gekeurd, noch geleverd zal worden noch enige vorm van garantie zal genieten gelet op de gebreken aan overeenkomst met het origineel af fabriek en de lagere kostprijs waarin het risico op verborgen gebreken ingecalculeerd is. Alle voertuigen worden aldus verkocht zonder enige vorm van waarborgen dit voor alle zichtbare en onzichtbare schade en slijtage van welke aard ook. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een bindend persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

 

Lees meer
OVER VANHOO CARTRADING NV
AANBOD SCHADEWAGENS
ONLINE PRIJSVRAAG
ALGEMENE VOORWAARDEN

Wij maken gebruik van cookies

De website van Vanhoo maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Op regelmatige tijdstippen houden wij onze klanten op de hoogte van onze promoties, speciale acties, opendeurdagen of andere interessante aanbiedingen. Wenst u deze e-mails te ontvangen, schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.